Wil je weer terug naar de tijd waar je van die mooie lokken had en af van je droog of beschadigd haar, dan is het lezen van deze blog zeker de moeite waard. In deze blog vertellen we je welke haarproducten je kunt gebruiken om je beschadigd haar weer te laten glinsteren. Lees verder om informatie over al deze items te tot je te nemen. 

American Crew – 3 in 1 Tea Tree

De American crew – 3 in 1 tea tree is een multifunctionele shampoo die je kunt gebruiken. Het zorgt ervoor dat je haar weer de glans krijgt die het verdient. Dit is zeker ideaal voor mensen die te maken hebben met beschadigd haar. Door deze regelmatig te gebruiken kan je ervoor zorgen dat je haar er gezond uit zal zien.  Bij Forallbeauty kun je deze speciale shampoo bestellen. 

Olaplex

Speciaal voor de mensen die, door het veelvuldig verven, nu te maken hebben met beschadigd haar is het middel Olaplex zeker aangeraden. Olaplex heeft namelijk belangrijke ingrediënten die ervoor zorgen dat  zwavelverbindingen weer herstelt worden. Hierdoor wordt je haar weer sterk en kan het zijn vorm beter vasthouden. Overweeg Olaplex aan te schaffen indien je te maken hebt met beschadigd haar. 

Cuticle sealer

Beschadigd haar raakt snel in de klit. Het breekt makkelijk af, voelt ruw aan en ziet er ongezond uit. Dit komt vooral omdat de schubben die je haar moeten beschermen omhoog staan. Gelukkig kun je hier wel wat aan doen. Door een cuticle sealer aan te schaffen kun je in een keer afrekenen met beschadigd haar. Een cuticle sealer is een haarmasker met een lage pH-waarde. Dit zorgt ervoor dat de schubben van je haar weer plat gaan liggen. Voor een effectieve werking is het je aangeraden om alleen producten te gebruiken met een lage pH-waarde. 

Koop kwaliteit producten

Wanneer je op zoek gaat naar haarproducten, is het goed om te letten op de kwaliteit. Bij een gerenommeerde beauty winkel is de kans klein dat je een nep item voor je haar zal kopen. Een van de gerenommeerde webshops waar je terecht bent voor verschillende soorten haarproducten is forallbeauty.nl.