Ben jij op zoek naar een smakelijke rode wijn voor elke gelegenheid? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze Bodegas Salentein wijnen. Deze wijn uit Argentinië is de ideale wijn voor elke wijnliefhebber. Gerijpt in Franse eikenhouten vaten en geproduceerd onder ideale omstandigheden. En dat proef je!

Bodegas Salentein wordt geproduceerd aan de voet van het Andesgebergte in Alto Valle de Uco. Het klimaat in deze regio is uitermate geschikt voor het produceren van kwaliteitswijnen. Dit komt door de perfecte liggen en de kwaliteit van de bodem. De druiven groeien uitstekend in het klimaat waar de dagen zonnig zijn en de nachten koel. Verder heeft de bodem voldoende drainage dat ervoor zorgt dat de druiven optimaal kunnen groeien. De Salentein wijn ligt opgeslagen in een Bodegas (wijnkelder) dat 9 meter onder de grond ligt en de vaten hebben een constante temperatuur van 12°C. De wijngaarden van Bodegas Salentein zijn in 1992 opgericht door de Nederlandse zakenman Mijndert Pon.

Kies de juiste Bodegas Salentein rode wijn voor elke gelegenheid

Of je nu een hamburger thuis laat bezorgen of een 3 gangenmenu op tafel zet. De keuze van de juiste wijn kan een groot verschil maken. Bij wijnservice.nl hebben wij diverse Bodegas Salentein rode wijnen voor elke gelegenheid.

Ben je op zoek naar een heerlijke aperitief wijn van Bodegas Salentein? Kies dan voor de Salentein Barrel Malbec. Deze wijn met een kleur van diep violet en bevat hinten van cacao, rijpe pruimen en vanille. De smaakt heeft aroma’s van zwart fruit, chocolade en bessen. Deze wijn is niet alleen geschikt als aperitief wijn maar kan ook prima gedronken worden bij lamsvlees, gegrilde vleesgerechten en wild.

Ben je op zoek naar een Bodegas Salentein wijn voor een zeer bijzondere gelegenheid? Kies dan voor de speciaal gelimiteerde editie van de Salentein Malbec Aniversario 15 Años 2013. Deze prachtige fles is ontworpen in 2013 voor de viering van het 15 jarig bestaan van Bodegas Salentein. In totaal zijn er maar 5475 flessen van gemaakt. Een unieke kans! Deze wijn smaakt uitstekend bij wild, vlees of bij een kaasplankje van oude kaas. Wees er snel bij want op is op!

De Salentein Single Vineyard Pinot Noir van Bodegas Salentein is uitermate geschikt om geserveerd te worden bij pasta’s, paddenstoelen, biefstuk en kaas. De wijn heeft een delicate smaak met intense en complexe aroma’s. De druiven worden met de hand geoogst en fermenteren in Franse eiken vaten. De Salentein Single Vineyard Pinot Noir heeft een robijnrode kleur en een verfrissende afdronk.

Bestel gemakkelijk Salentein wijn bij wijnservice.nl

Heb jij de juiste Bodega Salentein wijn gevonden voor de perfecte gelegenheid? Bestel de wijn makkelijk via onze website. Je kunt het gewenste artikel makkelijk toevoegen aan je winkelmandje met slechts één druk op de knop. Wij verzenden je bestelling gratis bij een bedrag boven de 50 euro. Daarnaast bieden we de laagste prijsgarantie. Wil je meteen in aanmerking komen voor korting? Met een klantenaccount profiteer je van een extra korting tot wel 20%! Bestel vandaag nog jouw favoriete wijn! Wij zorgen voor een snelle levering.